13.9.08

Προσβασιμότητα 2009

.
.
Η Εκστρατεία θα έχει την ονομασία «Έχουμε αργήσει πολύ» – Έτος Προσβασιμότητας 2009» και θα διανύσει όλο το 2009.Θα αφορά δε σε όλα τα θέματα που χειρίζεται το Υπουργείο μας και που άπτονται των διευκολύνσεων προς όλους τους συμπολίτες μας, που για τον ένα ή των άλλο λόγο αντιμετωπίζουν πρόβλημα κινητικότητας.
.
Με τον τίτλο «Έχουμε αργήσει πολύ –προσβασιμότητα 2009» θέλουμε ως κοινωνία και ως πολιτεία, να απολογηθούμε προς τα ΑμεΑ για την απουσία αποτελεσματικής και συντονισμένης πολιτικής σε θέματα προσβασιμότητας, αλλά και να δείξουμε την αποφασιστικότητα του Υ.Σ.Ε. να αναλάβει τις ευθύνες του και να προχωρήσει στις θεσμικές αλλά και πρακτικές εκείνες τροποποιήσεις που θα διασφαλίσουν ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας.ωνία και ως πολιτεία, να απολογηθούμε προς τα ΑμεΑ για την απουσία απ


οτελεσματικής και συντονισμένης πολιτικής σε θέματα προσβασιμότητας, αλλά και να δείξουμε την αποφασιστικότητα του Υ.Σ.Ε. να αναλάβει τις ευθύνες του και να προχωρήσει στις θεσμικές αλλά και πρακτικές εκείνες τροποποιήσεις που θα διασφαλίσουν ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: