13.9.08

Προετοιμασία Εκστρατείας - Οκτώβριος 2008

.
.
7/10/08: Σύσκεψη στο Γραφείο του Υπουργού με όλους τους Διευθυντές και τους αρμόδιους Λειτουργούς των εμπλεκομένων Τμημάτων του Υπουργείου, κατά την οποία Θα ζητηθεί από όλα τα Τμήματα να προετοιμαστούν ανάλογα, ώστε εντός του 2009, να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο έργο. Επίσης, θα ζητηθεί από τους Διευθυντές των Τμημάτων όπως προβούν στα κάτωθι:

α) Δημιουργία Διατμηματικής Επιτροπής (Δ.Ε.) από 1 εκπρόσωπο του κάθε Τμήματος, η οποία θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες και θα αναλάβει την εποπτεία του προγράμματος «Προσβασιμότητα 2009».Προτείνεται όπως στις εργασίες της Δ.Ε. συμμετάσχουν 2 εκπρόσωποι της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων(ΚΥΣΟΑ). Η Δ.Ε. θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες
β) Ομάδες Εργασίας (Ο.Ε.): Να καταρτίσουν Ομάδες Εργασίας 2-3 ατόμων/Τμήμα, οι οποίες θα είναι υπεύθυνες για τον εντοπισμό και καταγραφή των Οδηγιών Ε.Ε. για τα ΑμεΑ, σε ότι αφορά στο Τμήμα τους. Στη συνέχεια θα καταγράψουν εισηγήσεις για προγραμματισμό ενεργειών στις οποίες θα προβούν, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.
γ) Ενσωμάτωση στους συμπληρωματικούς προϋπολογισμούς όλων των Τμημάτων και του Υπουργείου, κονδυλίου για τα έργα προσβασιμότητας που θα καταγραφούν.
Την ίδια μέρα, θα ακολουθήσει 1η Σύσκεψη της Διατμηματικής Επιτροπής για συντονισμό.
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: